Ha plüssjátékot,

Promóciós plüss terméket szeretnél gyártatni a legjobb helyen jársz. Több mint 30 éves tervezési és gyártási tapasztalattal állunk rendelkezésedre.

Ez az eljárás egyszerűbb, mint gondolnád, bármilyen elgondolásod, ötleted van, akár egy vázlat vagy fotó formájában, az elegendő ahhoz, hogy megtervezzük kabaládat, megvalósítsuk elképzelésedet.

Az átküldött grafika, rajz alapján ajánlatot teszünk a termék gyártására amely tartalmazza a méreteket, becsült árat és a várható gyártási határidőt. Amennyiben a megadott feltételek elfogadhatóak számodra, megrendelésed alapján történik a mintadarab elkészítése.

Az elkészült mintáról fotót küldünk, amennyiben módosításra van szükség elvégezzük a korrekciókat, s jóváhagyásod után postázzuk címedre.

A végleges minta egyúttal a gyártási etalon, ennek alapján történik a sorozat gyártás.

A legkisebb gyártási mennyiség 500 db. A termékek ajkai gyártó üzemünkben készülnek. Amennyiben az igényelt mennyiség meghaladja gyártási kapacitásunkat és a szállítási határidő is megengedi, úgy Távol-Keleti partnereinknél végeztetjük a gyártást, természetesen az általunk kidolgozott mintadarab alapján a mi minőségi előírásaink alapján folyik a gyártás, melyre ugyanolyan minőségi garanciát vállalunk, mint a saját gyártásra.

Amennyiben van elképzelésed, ötleted keress bennünket bátran, mi partnerek leszünk a megvalósításba