A jól elhelyezett nagyméretű

reklámtárgy nagyszerű figyelemfelkeltő eszköz.
Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen termékek gyártásában, bízd ránk bátran! Lehet bármilyen állatfigura, termékmárka vagy tárgy a lényeg, hogy a promóciós cél megjelenítésében a legfigyelemfelkeltőbb legyen!

Az általad megadott elképzelés, rajz, grafika alapján elkészítjük a termék vázlatrajzát. Így pontosan láthatod hogyan fog kinézni a végtermék. Amennyiben módosításra van szükség, természetesen elvárásaid szerint korrigáljuk kialakítást.

Az alábbi szempontokat vesszük figyelembe a tervezésnél:

  •  a reklámtárggyal találkozó személyek túláradó szeretete és lelkesedése baleseti veszélyforrás lehet, ezért úgy készítjük,hogy semmilyen módon ne okozhasson balesetet
  • kültéri alkalmazás esetén a legnagyobb kockázati tényező a viharos szél, ami a nagyméretű terméket elsodorhatja, s ezáltal előre nem várt eseményeket okozhat ezért megfelelő súlyú alapzatot alkalmazunk
  • a termék teste és a kiegészítő elemei egyaránt belső (nem látható) rögzítő elemekkel vannak fixálva az alapzathoz

Ahogy rajz alapján jóváhagytad a végső kialakítást elkezdjük a gyártást. Az elkészült termékről fotókat küldünk és amennyiben ennek alapján is elnyeri tetszésedet csomagoljuk és szállítjuk.
Amennyiben úgy látod, egy ilyen termék alkalmazása hasznos lehet számodra keress bennünket bátran, mi partnerek leszünk a megvalósításban!

Amennyiben nem tudod milyen termék lenne az ideális akkor is nyugodtan keress bennünket mi segítünk kiválasztásában.