Társaságunkat 1984-ben alapítottuk

és apró lépésekben fejlődtünk folyamatosan. A Kéri Kft. alapvető célkitűzései, hogy a partnerek és a munkatársak elégedettségét mindig biztosítsa. A minőség-centrikus gondolkodás és a cselekvés nélkülözhetetlen elemek ahhoz, hogy a célkitűzések folyamatosan teljesüljenek.

1994-ben készítettünk egy gigantikus méretű kukacot – 362,2 m hosszú 2540 lábbal ellátva –  melyet Ajka városában sétáltatott 200 kisdiák, azután pedig 70 részre vágva elajándékoztuk óvodák, iskolák és kórházak részére. A társadalmi szerepvállalást működésünk alatt mindvégig szem előtt tartottuk, támogattunk már kórházakat, alapítványokat, iskolákat egyaránt.

A 2021-es év a mögöttünk hagyott, járvány általi megpróbáltatásokkal teletűzdelt évek után mérföldkő is volt egyben, hiszen tulajdonosi csapatunkba Magyarország vezető plüssjáték nagykereskedőjét –  Bear-Impex Hungary Kft.  www.plussallatnagyker.hu – tudtuk bevonni, amelynek eredményeként a fejlesztés, az innováció nem állhat meg.

A múlt közel négy évtizednyi tapasztalatával és a jelen innovatív megoldásaival haladunk tovább a megkezdett úton és igyekszünk egy olyan ajkai üzem képét megtartani, ahol a plüssjátékok életre kelnek, a csodák, elképzelések pedig valóra válhatnak!

Ha úgy döntesz, hogy kapcsolatba szeretnél lépni velünk, vedd fel a kapcsolatot az alábbi linken