A jelmezek kitűnő figyelem felkeltő

és forgalomnövelő eszközök. Marketing mérések alapján amennyiben például az üzleti eladást támogatjuk jelmez megjelenésével a forgalom emelkedése 30-35% közötti.

Gyermekeknek szervezett programokon, szállodákban szinte nélkülözhetetlen ennek alkalmazása, hiszen a kis vendégek ilyen módon tudják átélni azt a valós élményt, hogy a mesevilágban vannak. Ne feledjük: csak külsőleg változunk (öregszünk), mert belül valamennyien gyermekek maradunk!

A jelmez készítésében több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízd ránk bátran! Lehet ez bármilyen állatfigura, termékmárka vagy csak egy vízcsepp, a lényeg, hogy a promóciós cél megjelenítésében a legfigyelemfelkeltőbb legyen!

Az általad megadott elképzelés, rajz, grafika alapján elkészítjük a termék vázlatrajzát. Így pontosan láthatod hogyan fog kinézni a végtermék. Amennyiben módosításra van szükség természetesen elvárásaid szerint korrigáljuk a kialakítást.

VIDEÓINK

Az alábbi szempontokat figyelembe kell venni a kialakításnál: a jelmez viselőjének látnia kell a környezetet és a lehető legjobb levegőzést kell elérni a kialakítás által!

Ahogy rajz alapján jóváhagytad a terméket elkezdjük a gyártást. Az elkészült jelmezről fotókat/videót küldünk és amennyiben ennek alapján is elnyeri tetszésedet csomagoljuk és szállítjuk.

Amennyiben úgy látod egy jelmez alkalmazása hasznos lehet számodra keress bennünket bátran, mi partnerek leszünk a megvalósításban!

Amennyiben nem tudod milyen jelmez segíthet számodra akkor is nyugodtan keress bennünket mi segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.