JELMEZEK KÉSZÍTÉSE

JELMEZEK
Hugo jelmez

A jelmezek kitűnő figyelem felkeltő és forgalomnövelő eszközök. Marketing mérések alapján amennyiben például az üzleti eladást támogatjuk jelmez megjelenésével a forgalom emelkedése 30-35% közötti.
Gyermekeknek szervezett programokon, szállodákban szinte nélkülözhetetlen ennek alkalmazása, hiszen a kis vendégek ilyen módon tudják átélni azt a valós élményt, hogy a mesevilágban vannak. Ne feledjük: csak külsőleg változunk (öregszünk), mert belül valamennyien gyermekek maradunk!
bobo lány jelmezA jelmez készítésében több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízd ránk bátran! Lehet ez bármilyen állatfigura, termékmárka vagy csak egy vízcsepp, a lényeg, hogy a promóciós cél megjelenítésében a legfigyelemfelkeltőbb legyen!
Az általad megadott elképzelés, rajz, grafika alapján elkészítjük a termék vázlatrajzát. Így pontosan láthatod hogyan fog kinézni a végtermék. Amennyiben módosításra van szükség természetesen elvárásaid szerint korrigáljuk a kialakítást.
Az alábbi szempontokat figyelembe kell venni a kialakításnál: a jelmez viselőjének látnia kell a környezetet és a lehető legjobb levegőzést kell elérni a kialakítás által!Ovenall Huncut jelmez minta
Ahogy rajz alapján jóváhagytad a terméket elkezdjük a gyártást. Az elkészült jelmezről fotókat/videót küldünk és amennyiben ennek alapján is elnyeri tetszésedet csomagoljuk és szállítjuk.
Amennyiben úgy látod egy jelmez alkalmazása hasznos lehet számodra keress bennünket bátran, mi partnerek leszünk a megvalósításban! Amennyiben nem tudod milyen jelmez segíthet számodra akkor is nyugodtan keress bennünket mi segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.

Galéria


Videók