BÉBI TERMÉKEK GYÁRTÁSA

BÉBI TERMÉKEK
Kam

Amennyiben egyedi bébi terméket szeretnél gyártatni több mint 30 éves tervezési és gyártási tapasztalattal állunk rendelkezésedre.
A beküldött grafika, rajz alapján ajánlatot teszünk a termék gyártására amely tartalmazza a méreteket, becsült árat és a várható gyártási határidőt. A 3 év alatti termékek gyártására nagyon szigorú minőségi előírások vonatkoznak, így a mintadarab kialakítását ennek figyelembe vételével tervezzük meg.
Amennyiben a megadott feltételek elfogadhatóak számodra megrendelésed alapján történik a mintadarab elkészítése. Az elkészült mintáról fotót küldünk, amennyiben módosításra van szükség elvégezzük a korrekciókat, s jóváhagyásod után postázzuk címedre. A végleges minta egyúttal a gyártási etalon,ennek alapján történik a sorozat gyártás.bebi_termek_1


A legkisebb gyártási mennyiség 100 db. A termékek ajkai gyártó üzemünkben készülnek. Amennyiben az igényelt mennyiség meghaladja hazai gyártási kapacitásunkat és a szállítási határidő is megengedi úgy Távol-Keleti partnereinknél végeztetjük a gyártást,természetesen az általunk kidolgozott mintadarab alapján a mi minőségi előírásaink alapján folyik a gyártás, melyre ugyanolyan minőségi garanciát vállalunk, mint a hazai gyártásra.
Amennyiben van elképzelésed,ötleted keress bennünket bátran, mi partnerek leszünk a megvalósításban!
bebi termekek egyutt